СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Се известуваат членовите и симпатизерите на Партијата за Европска Иднина, дека ...

Прочитај Повеќе

Prev Next
         

 Волонтирај

 Биди и ти дел од променитe

Придружи ни се !

 Зачленисе

Започни активен политички ангажман

Пополни пристапница !

 Подршка

Ваш прилог за подршка

 Донирај !

Конгресот за избор на претседател на пратијата

Партијата за Европска Иднина со одлука донесена на седница на Централниот одбор , одржана на 09.11.2013г. во Струга , го одреди датумот на одржување на четвртиот редовен конгрес. Конгресот е закажан за 28.12.2013г во Струга.

Претседател

Фијат Цаноски. Основно образование завршил во Струга, а средно образование во Загреб, Република Хрватска. По завршување на високото образование во Загреб-Економски факултет Прочитај повеќе

Подпретседатели

Акија Мустафовски, Шериф Кадриоски и Оран Елезоски Прочитај повеќе

Портпарол

Сеадин Џафери
Основно и средно образование завршува во Скопје со одличен успех. Високото образование го продолжува во Тунис на Универзитетот “ ЕЗ-ЗЕЈТУНА '' Прочитај повеќе
1.Кандитат за пратеник во 5-та изборна единица Алија Камбероски на место бр. 8